Uitslagen bedrijfscompetitie 2012/2013

Het is ondertussen 12 februari geweest en daarbij is ook de laatste ronde van de bedrijfscompetitie geschoten. Ondanks dat er na 3 geschoten ronden er al behoorlijke spanning was om de winst, is het de laatste ronde onverwacht toch nòg spannender geworden. De verrassing kwam van Erwin Top, die op het laatste moment de koppositie wist te veroveren. 2e is Peter Romijn en de 3e plek wordt door Matthijs Goudriaan ingenomen.

Bij de dames was de 1e plaats al snel verdeeld, deze is voor Yvonne Reijneke. De strijd om de 2e plek was beduidend spannender, met maar 3 punten verschil tussen de 2e en 4e positie. Elly Blom is 3e geworden en de 2e plaats is voor Linette Peelen.

Binnen de teamuitslagen was de strijd om de 1e plek ook tot op het laatst spannend, er waren namelijk 4 teams die kans maakten op de overwinning en ging er een 5e mee heen. Installatie Techniek Timmer BV uit Wekerom heeft de strijd met 2 punten weten te winnen. Als 2 is Berro laswerk geëindigd, Berg Toys werd 3e.

Bij gebrek aan dames teams waren daar maar 2 prijzen te verdelen, de 2e plaats is voor SSG Wageningen UR. De winnaressen zaten in het team van “Ortho Ede”.

Wij als SV. Soranus hopen dat iedereen weer met plezier heeft meegedaan, en dat ook iedereen de volgende keer weer mee doet. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze volgende ronde van de bedrijfscompetitie in oktober 2013 starten.

Als laatst willen we nog benadrukken dat iedereen van harte welkom is als lid van onze vereniging op onze reguliere trainingsavonden.

Hieronder dan eindelijk de eindstand in PDF, deze opent in een nieuw scherm.

Eindstand bedrijfscompetitie 2012/2013

Dit bericht is geplaatst in Bedrijfscompetitie, Nieuws, Uitslagen, Wedstrijden. Bookmark de permalink.