SV Soranus organiseert het Afdelingskampioenschap (AK) Luchtgeweer en Luchtpistool

Ter ere van ons 55 jarig bestaan organiseert SV Soranus de Afdelingskampioenschappen (AK) Luchtgeweer staand en opgelegd en Luchtpistool staand en opgelegd van de Afdeling 3: Veluwe/Noord Flevoland. De wedstrijd wordt gehouden van maandag 18 november t/m zaterdag 23 november 2013 in de accommodatie van S.V. Soranus te Wekerom.

Het reserveren van de banen kan via www.baanplanner.eu.

Daarna wordt verzocht om het inschrijfformulier in te vullen. Deze is zowel in pdf alsĀ excel formaat beschikbaar. U kunt het formulier per post per mail toezenden. Een complete beschrijving kunt u vinden in de uitnodiging.

Dit bericht is geplaatst in Afdelings Kampioenschap, Wedstrijden met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.