SV Soranus organiseert het Afdelingskampioenschap (AK) Luchtgeweer en Luchtpistool 2015

SV Soranus organiseert de Afdelingskampioenschappen (AK) Luchtgeweer staand en opgelegd en Luchtpistool staand en opgelegd van de Afdeling 3: Veluwe/Noord Flevoland. De wedstrijd wordt gehouden van maandag 16 november t/m zaterdag 21 november 2015 in de accommodatie van S.V. Soranus te Wekerom.

Het reserveren van de banen kan via www.baanplanner.eu.

Daarna wordt verzocht om het inschrijfformulier in te vullen. Deze is zowel in pdf als excel formaat beschikbaar. U kunt het formulier per mail of per post toezenden. Een complete beschrijving kunt u vinden in de uitnodiging.

Elk afdelingskampioenschap is automatisch een Ranking wedstrijd. Schut(s)ters van buiten de afdeling Veluwe/Noord Flevoland kunnen daarom ook deelnemen aan deze wedstrijd. Wij hopen zij hun positie op de Rankinglijst kunnen verbeteren. Om afdelingskampioen te worden, zullen zij echter op hun eigen afdelingskampioenschap moeten deelnemen…

Inmiddels zijn de voorlopige uitslagen beschikbaar en alle schutters buiten de afdeling hebben nu een “BM” (Buiten Mededinging) bij de score staan.

Dit bericht is geplaatst in Afdelings Kampioenschap met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.