Uitnodiging open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2016

Schietsport Vereniging Soranus organiseert ook dit jaar weer een open wedstrijd luchtgeweer en luchtpistool. Deze zal worden gehouden op 14 t/m 19 maart 2016 en telt mee voor de Grand Prix en de Juniorencompetitie 2016.

Net als voorgaande jaren geldt deze wedstrijd ook als de tweede ronde van de Veluwe Trofee. Door ook deel te nemen aan de wedstrijd van SV Wezep (29, 30 jan, 1-6 feb) en SV Oostendorp (5-9 apr), maakt u kans om uitgenodigd te worden voor de (gratis) finaledag, die afgesloten wordt met een olympische finale. Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Inschrijven kan al via www.baanplanner.eu, kijk voor meer informatie in het uitnodigingsboekje Uitnodiging Veluwe Trofee 2016 (pdf)

Dit bericht is geplaatst in Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.