Uitnodiging open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2017

Schietsport Vereniging Soranus organiseert ook dit jaar weer een open wedstrijd luchtgeweer en luchtpistool, die dit jaar ook de status van een Ranking wedstrijd heeft gekregen. Deze zal worden gehouden op 13 t/m 18 maart 2017. Zoals gebruikelijk telt deze wedstrijd ook voor de Grand Prix en de Juniorencompetitie .

Net als voorgaande jaren geldt deze wedstrijd ook als de tweede ronde van de Veluwe Trofee. Door ook deel te nemen aan de wedstrijd van SV Wezep (27 jan – 4 feb) en SV Oostendorp (4-8 apr), maakt u kans om uitgenodigd te worden voor de (gratis) finaledag (6 mei) die dit jaar bij SV Soranus wordt gehouden. Nieuw is dat hiervoor zowel de junioren als de senioren worden uitgenodigd worden en de eindstrijd zal worden afgesloten met een olympische finale. Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Inschrijven kan al via www.baanplanner.eu, kijk voor meer informatie in het Uitnodiging Veluwe Trofee 2017 (pdf)

Dit bericht is geplaatst in Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.