Uitnodiging open wedstrijd, Ranking en 2e ronde Veluwe Trofee 2018

Schietsport Vereniging Soranus organiseert ook dit jaar weer een open wedstrijd luchtgeweer en luchtpistool, die dit jaar ook de status van een Ranking wedstrijd heeft gekregen. Deze zal worden gehouden op 5 t/m 10 maart 2018. Zoals gebruikelijk telt deze wedstrijd ook voor de Grand Prix en de Juniorencompetitie .

Net als voorgaande jaren geldt deze wedstrijd ook als de tweede ronde van de Veluwe Trofee. Door ook deel te nemen aan de wedstrijd van SV Wezep (26 januariĀ – 3 februari) en SV Oostendorp (4 – 7 april), maakt u kans om uitgenodigd te worden voor de (gratis) finaledag (5 mei) die dit jaar bij SV Oostendorp wordt gehouden. Nieuw is dat hiervoor zowel de junioren als de senioren worden uitgenodigd worden en de eindstrijd zal worden afgesloten met een olympische finale. Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Inschrijven kan al via www.baanplanner.eu, kijk voor meer informatie in het Uitnodiging Veluwe Trofee 2018 (pdf).

Na verspreiding van de uitnodiging is de open wedstrijd uitgebreid met een extra onderdeel: Senioren opgelegd. Hiervoor blijkt voordoende belangstelling te zijn, waardoor de wedstrijd commissie heeft besloten om dit onderdeel toe te voegen.

Dit bericht is geplaatst in Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.