SV Soranus organiseert het Afdelingskampioenschap (AK) Luchtgeweer en Luchtpistool 2018

SV Soranus organiseert de Afdelingskampioenschappen (AK) Luchtgeweer staand en opgelegd en Luchtpistool staand en opgelegd van de Afdeling 3: Veluwe/Noord Flevoland. De wedstrijd wordt gehouden van woensdag 31 oktober t/m zaterdag 3 november 2018 in de accommodatie van S.V. Soranus te Wekerom.

Het inschrijven op www.baanplanner.eu zal van af maandag 1 oktober worden opengesteld.

Let op, wees er op tijd bij (vol is vol)

Teams kunnen vooraf opgegeven worden via het contactformulier van baanplanner, de mail of op de wedstrijdavond. Opgave moet gebeuren voor aanvang van de eerste serie van de teamschutters.

Elk afdelingskampioenschap is automatisch een Ranking wedstrijd. Schut(s)ters van buiten de afdeling Veluwe/Noord Flevoland kunnen daarom ook deelnemen aan deze wedstrijd. Wij hopen zij hun positie op de Rankinglijst kunnen verbeteren. Om afdelingskampioen te worden, zullen zij echter op hun eigen afdelingskampioenschap moeten deelnemen…

Meer details kunt u lezen in de uitnodiging die is gestuurd naar de verenigingen in deze afdeling.

 

Dit bericht is geplaatst in Afdelings Kampioenschap, Wedstrijden met de tags , , , , . Bookmark de permalink.