Uitnodiging open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2019

Schietsport Vereniging Soranus organiseert ook dit jaar weer een open wedstrijd luchtgeweer en luchtpistool. Deze wordt gehouden van dinsdag 5 t/m zaterdag 9 maart 2019. Zoals gebruikelijk telt deze wedstrijd ook voor de Grand Prix en de Juniorencompetitie .

Net als voorgaande jaren geldt deze wedstrijd ook als de tweede ronde van de Veluwe Trofee. Door ook deel te nemen aan de wedstrijd van SV De Valk (5, 8 t/m 11 januari) en SSV de Berkelschutters uit Borculo (9 t/m 13 april) maakt u kans om uitgenodigd te worden voor de (gratis) finaledag (11 mei) die dit jaar bij SV Soranus wordt gehouden. .

Door de wedstrijd van SSV de Berkelschutters bestaat de Veluwe Trofee dit jaar toch uit 3 wedstrijden.

Voor de finaledag worden zowel de junioren als de senioren uitgenodigd worden en zal de eindstrijd worden afgesloten met een olympische finale. Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Inschrijven kan al via www.baanplanner.eu, het uitnodigingenboekje staat hier.

Deze uitnodiging is recent aangepast omdat nu ook tegelijktijdig het AK voor afdeling Utrecht – ’t Gooi en Zuid-Flevoland wordt georganiseerd. U kunt aan beide wedstrijden deelnemen. De uitleg staat in de uitnodiging en op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in Afdelings Kampioenschap, Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.