Eindstand bedrijfscompetitie 2018-2019

De 18e editie van de bedrijfscompetitie is weer geweest, deze keer met 64 deelnemers die 15 teams vormden, vooral oude bekenden, maar toch ook enkele nieuwe gezichten . Helaas zijn er deze keer 3 deelnemers niet de vereiste 2 keer aanwezig geweest en die zijn dan ook buiten mededinging gesteld, we hopen dat ze de volgende keer wel vaker aanwezig zijn.

Wij van SV. Soranus hopen dat iedereen weer met plezier heeft meegedaan, en dat ook iedereen de volgende keer weer mee doet. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze volgende ronde van de bedrijfscompetitie in oktober 2019 starten.

Als laatst willen we nog benadrukken dat iedereen van harte welkom is bij onze trainingsavonden en wellicht als lid van onze vereniging.

Hieronder de eindstand in PDF, deze opent in een nieuw scherm.

Eindstand bedrijfscompetitie 2018/2019

Dit bericht is geplaatst in Bedrijfscompetitie, Uitslagen, Wedstrijden. Bookmark de permalink.