Nationale sportweek 2019

Van 20 t/m 29 september wordt weer de nationale sportweek georganiseerd door het NOC*NSF. In deze week openen diverse sportclub hun deuren, zodat kennis gemaakt kan worden met allerlei soorten en vormen van sport.

Bij S.V. Soranus wordt de schietsport beoefend in de disciplines luchtgeweer en luchtpistool op de 10 meterbaan. De vereniging heeft een aantal eigen wedstrijdwapens, zodat u kennis kunt maken met de schietsport, zonder hiervoor eerst een luchtgeweer of luchtpistool aan te hoeven schaffen.

In deze nationale sportweek zijn onze deuren geopend voor een gratis kennismaking met de schietsport op woensdagavond 25 september van 19:15 – 22:00 uur.

Op deze avond kunt kennis maken met de vereniging, kijken, informatie vragen en onder begeleiding een aantal schoten lossen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.