Uitnodiging open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2020

Schietsport Vereniging Soranus organiseert ook in 2020 weer een open wedstrijd luchtgeweer en luchtpistool, die dit schietseizoen ook de status van een Ranking wedstrijd heeft gekregen. Deze wordt gehouden van woensdag 4 t/m zaterdag 7 maart 2020. Zoals gebruikelijk telt deze wedstrijd ook voor de Grand Prix en de Juniorencompetitie .

Net als voorgaande jaren geldt deze wedstrijd ook als de tweede ronde van de Veluwe Trofee. Door ook deel te nemen aan de wedstrijd van SV De Valk (7 t/m 11 januari 2020) en SSV de Berkelschutters uit Borculo 14 t/m 18 april 2020) maakt u kans om uitgenodigd te worden voor de (gratis) finaledag.

Voor de finaledag worden zowel de junioren als de senioren uitgenodigd worden en zal de eindstrijd worden afgesloten met een olympische finale. Kijk voor meer informatie over de Veluwe Trofee en het reglement op www.sesnederland.nl.

Inschrijven kan al via www.baanplanner.eu, het uitnodigingenboekje staat hier.

Omdat de finaledag van de landelijke juniorencompetitie tegelijkertijd zou plaatsvinden met de finaledag van de Veluwe Trofee, heeft de Veluwe Trofee organisatie besloten om de finaledag van de Veluwe Trofee te verplaatsen naar zaterdag 6 juni 2020 bij SV De‚Äč Valk te Elspeet.

Dit bericht is geplaatst in Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.