Voorlopige uitslag open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2020

Dit jaar worden de scores in Matchmanager bijgehouden en de uitbreiding met de “Veluwe Trofee” punten is in de maak. Wij zullen na afloop van de onze wedstrijd zelf een tussenstand maken, zodat de uitgangspositie voor de 3e ronde bij SV de Berkelschutters (14 t/m 19 april) bekend is. [deze wedstrijd is geannuleerd vanwege de coronacrisis]

De voorlopige eindstand van onze open wedstrijd (dus zonder de Veluwe Trofee punten) staat hier. De tussenstand van de Veluwe Trofee is berekend en deze staat hier.

De finaledag is verplaatst naar 6 juni bij S.V. de Valk, zodat deze niet samenvalt met de eindronde van de landelijke Juniorencompetitie. Helaas heeft de organisatie van de Veluwe Trofee deze moeten annuleren, vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis.

Dit bericht is geplaatst in Uitslagen, Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.