Uitnodiging open wedstrijd 1e ronde Veluwe Trofee 2022

Door diverse corona maatregelen zijn begin 2022 veel wedstrijden afgelast. Waar de open wedstrijd bij Soranus voorheen als 2e ronde voor de Veluwe Trofee telde, ziet het er naar uit dat het mogelijk de 1e ronde gaat worden.

Inschrijven via baanplanner is inmiddels mogelijk. Voorheen maakte we in baanplanner gebruik van “extra banen” in de tweede en de volgende series om het doorlopend schieten mogelijk te maken, maar deze staan vooralsnog dicht. Want mochten de maatregelen tijdens de wedstrijd ons verplichten om op basis van reservering en tijdslot te plannen, dan zou dit problemen geven.

De wedstrijd wordt van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart gehouden. In verband met biddag is woensdag 9 maart afgevallen. Op baanplanner hebben we ook dinsdag 8 maart staan, maar inschrijven blijft vooralsnog gesloten. Deze gebruiken we alleen als we vanwege coronamaatregelen meer spreiding nodig hebben en als we over voldoende vrijwilligers beschikken om alles in goede banen te leiden.

De tweede ronde wordt georganiseerd door SV De Berkelschutters op 12-16 april. De derde ronde is bij SV de Valk op 2-4 juni. De finaledag zal op 18 of 25 juni zijn. Dit is afhankelijk van de landelijke juniorenfinaledag en we proberen daarmee niet samen te vallen.

Het uitnodigingsboekje van onze wedstrijd staat hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Veluwe Trofee, Wedstrijden. Bookmark de permalink.