Nieuwsbericht in de Lunterse krant

Bedrijfsschietcompetitie bij SV Soranus

Schietvereniging Soranus organiseert voor de twaalfde keer de Bedrijfsschietcompetitie Luchtgeweer. Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen en families in de omgeving van Wekerom, mogelijk om op aangename wijze kennis te maken met de schietsport.

Geschoten wordt uitsluitend met de door S.V. Soranus ter beschikking gestelde luchtgeweren, vrije hand, 20 schoten per schutter (M/V). Elke schutter zal ter plaatse worden bijgestaan door ervaren schutters van de schietvereniging. Kennis van het schieten is daarom niet nodig.

De wedstrijdavonden zijn de dinsdagen 9 oktober, 13 november, 15 januari 2013 en 12 februari 2013. In de derde ronde wordt er knielend geschoten en in de andere rondes staand. De wedstrijden worden georganiseerd in onze accommodatie te Wekerom.

Men kan zich inschrijven met één of meer teams van 3, 4 of 5 personen. De drie hoogste scores tellen. Dus met meer personen, iets meer kans!
Indien men wil deelnemen aan de Bedrijfsschietwedstrijd, kijk dan op www.soranus.nl voor het inschrijfformulier en het reglement. Voor inlichtingen kan met mailen via soranus@live.nl of bellen met Annie Groeneveld 0318-483732.

Kijk voor het origineel hier (pdf – pagina 9)

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.