Bedrijvencompetitie 2023 (inschrijfformulier)

In 2023 willen we weer de bedrijvencompetitie organiseren. De datums die we geprikt hebben zijn 17 januari 2023 en 14 maart 2023.

Door de nasleep van de Coronaperiode is onze agenda behoorlijk door elkaar geschud, waardoor we in oktober en november even pas op de plaats moeten maken. Door de aanpassing hebben we het bijbehorend reglement wat moeten aanpassen.

De insteek is om 2 gezellige wedstrijdavonden te organiseren, met aansluitend een prijsuitreiking.

De uitnodiging en het inschrijfformulier kunt u hier vinden.

Het ingevulde inschrijfformulier kunt u sturen naar soranus@live.nl. U kunt het mailadres ook gebruiken als u nog vragen mocht hebben.

Geplaatst in Bedrijfscompetitie, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Bedrijvencompetitie 2023 (inschrijfformulier)

Winterfair 10 december 2022

Op 10 december is Soranus aanwezig op de Winterfair in Wekerom. We staan er met de KNSA promotiewagen waarin twee 5 meterbanen zijn ingebouwd met elektronisch schijftransport. Er wordt geschoten met luchtgeweren die ook worden gebruikt bij officiële wedstrijden. Doordat deze van perslucht zijn voorzien, kost het “spannen” van het geweer geen kracht.

Voor 1 euro kunt u onder begeleiding 5 keer schieten op een 5 schotskaart. En wie weet bent u wel de kampioen van de Winterfair 2022! Voor iedereen die mee doet, hebben we een kleinigheid, dus u heeft altijd prijs.

En mocht u de smaak te pakken hebben, dan kunt u op woensdagavond terecht bij onze vereniging aan de schoolstaat 11 in Wekerom.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Winterfair 10 december 2022

Eindstand Veluwe Trofee na 3 ronden

Nu de derde ronde van de Veluwe Trofee bij SV De Valk is geschoten, hebben we de eindstand kunnen opmaken. Het aantal schutters dat aan alle 3 wedstrijden hebben meegedaan, is minder dan bij voorgaande edities. Maar dat betekent meer kans voor de top 3 van elke categorie, die zich hebben gekwalificeerd voor de finaledag op zaterdag 25 juni bij SV De Valk. Deze zijn gemarkeerd met een * in de eindlijst hieronder.

De persoonlijke uitnodigingen zullen binnenkort worden gemaild.

Dit bericht hoopten we eigenlijk op de site sesnederland.nl te plaatsen, maar door technische problemen duurt dat wat langer.

Geplaatst in Nieuws, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Eindstand Veluwe Trofee na 3 ronden

Tussenstand Veluwe Trofee na 2 Ronden

Na de 1e ronde bij SV Soranus en de 2e ronde bij SV de Berkelschutters is de tussenstand opgemaakt van de schut(s)ters die aan beide wedstrijden hebben deelgenomen:

Geplaatst in Uitslagen, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Tussenstand Veluwe Trofee na 2 Ronden

Einduitslag open wedstrijd en 1e ronde Veluwe Trofee 2022

Dit jaar worden de scores in Matchmanager 2020 bijgehouden en daarbij ook de tussenstand met de “Veluwe Trofee” punten. De einduitslag staat hier.

Geplaatst in Uitslagen, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Einduitslag open wedstrijd en 1e ronde Veluwe Trofee 2022

Uitnodiging open wedstrijd 1e ronde Veluwe Trofee 2022

Door diverse corona maatregelen zijn begin 2022 veel wedstrijden afgelast. Waar de open wedstrijd bij Soranus voorheen als 2e ronde voor de Veluwe Trofee telde, ziet het er naar uit dat het mogelijk de 1e ronde gaat worden.

Inschrijven via baanplanner is inmiddels mogelijk. Voorheen maakte we in baanplanner gebruik van “extra banen” in de tweede en de volgende series om het doorlopend schieten mogelijk te maken, maar deze staan vooralsnog dicht. Want mochten de maatregelen tijdens de wedstrijd ons verplichten om op basis van reservering en tijdslot te plannen, dan zou dit problemen geven.

De wedstrijd wordt van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart gehouden. In verband met biddag is woensdag 9 maart afgevallen. Op baanplanner hebben we ook dinsdag 8 maart staan, maar inschrijven blijft vooralsnog gesloten. Deze gebruiken we alleen als we vanwege coronamaatregelen meer spreiding nodig hebben en als we over voldoende vrijwilligers beschikken om alles in goede banen te leiden.

De tweede ronde wordt georganiseerd door SV De Berkelschutters op 12-16 april. De derde ronde is bij SV de Valk op 2-4 juni. De finaledag zal op 18 of 25 juni zijn. Dit is afhankelijk van de landelijke juniorenfinaledag en we proberen daarmee niet samen te vallen.

Het uitnodigingsboekje van onze wedstrijd staat hier.

Geplaatst in Nieuws, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging open wedstrijd 1e ronde Veluwe Trofee 2022

Open wedstrijd 3 t/m 6 maart 2021 afgelast

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat onze open wedstrijd die wij zouden organiseren op 3 t/m 6 maart 2021 hebben moeten afgelasten. Dit vanwege de (lockdown) maatregelen van het Corona beleid.

Geplaatst in Nieuws, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Open wedstrijd 3 t/m 6 maart 2021 afgelast

Voorlopige uitslag open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2020

Dit jaar worden de scores in Matchmanager bijgehouden en de uitbreiding met de “Veluwe Trofee” punten is in de maak. Wij zullen na afloop van de onze wedstrijd zelf een tussenstand maken, zodat de uitgangspositie voor de 3e ronde bij SV de Berkelschutters (14 t/m 19 april) bekend is. [deze wedstrijd is geannuleerd vanwege de coronacrisis]

De voorlopige eindstand van onze open wedstrijd (dus zonder de Veluwe Trofee punten) staat hier. De tussenstand van de Veluwe Trofee is berekend en deze staat hier.

De finaledag is verplaatst naar 6 juni bij S.V. de Valk, zodat deze niet samenvalt met de eindronde van de landelijke Juniorencompetitie. Helaas heeft de organisatie van de Veluwe Trofee deze moeten annuleren, vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis.

Geplaatst in Uitslagen, Veluwe Trofee, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Voorlopige uitslag open wedstrijd en 2e ronde Veluwe Trofee 2020

Eindstand bedrijfscompetitie 2019-2020

Vier dinsdagavonden was de schietvereniging het strijdtoneel van de bedrijfscompetitie, de negentiende editie alweer. 8 vrouwen en 59 mannen vormden 15 teams, veel oude bekenden, maar ook weer nieuwe gezichten. Zoals alle voorgaande edities was ook deze weer spannend en zeker gezellig. Maar waar het natuurlijk vooral om gaat is de einduitslag, die vind je hieronder in de link.

Eindstand bedrijfscompetitie 2019-2020

Tot ziens in oktober!

Geplaatst in Bedrijfscompetitie, Uitslagen, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Eindstand bedrijfscompetitie 2019-2020

Voorlopige uitslag na de 3e ronde van de bedrijfscompetitie

Het is weer even geleden dat de 3e ronde van de bedrijfscompetitie is geschoten, nu dan eindelijk de tussenstand.

Afgelopen dinsdagavond zijn er al mensen geweest die de laatste ronde al hebben geschoten, dit in tegenstelling tot de mensen die nog 1 of meer ronden missen. Deze 4e ronde is niet opgenomen in dit overzicht, dit om de spanning voor de winst nog enigszins vast te houden. Hieronder vind je de zoals altijd voorlopige tussenstand in een PDF-bestand.

Voorlopige uitslag ronde 3 bedrijfscompetitie

Tot ziens op dinsdagavond 11 februari!

Geplaatst in Bedrijfscompetitie, Uitslagen, Wedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Voorlopige uitslag na de 3e ronde van de bedrijfscompetitie